LG airco kopen? Dan zit u bij PhantomAirco goed!

Met een LG airco met warmtepomp realiseert u een perfect klimaat in uw leef- en werkomgeving en dat heeft een positief effect op uw gezondheid en prestaties. Een constante temperatuur van 22 graden en een relatieve vochtigheid van 50% tot 60% zijn ideaal voor zowel lichaam als geest. Wat in de auto al jaren standaard is, mag in uw leef- en werkomgeving niet ontbreken! Alle LG airco's die wij aanbieden kunnen zowel koelen als verwarmen, dankzij hun slimme warmtepomptechnologie. Het hele jaar door het perfecte klimaat, thuis en op kantoor. Dankzij de warmtepomptechnologie kunt u in de winter (bij)verwarmen en zo tot wel 40% energie besparen! Er zal minder aanspraak gemaakt worden op uw cv-installatie, waardoor er minder aardgas zal worden verbruikt en daarnaast zijn onze LG airconditioners met warmtepomp in staat om 1kW stroomverbruik om te zetten in 4kW aan warmteafgifte. Een efficiëntie die geen enkele cv-installatie kan evenaren en dat betekent goed nieuws voor uw portemonnee en het milieu! PhantomAirco heeft een ruime keuze aan LG airco's. Allemaal uitgerust met warmtepomp.

LG Standard Plus airconditioners. Stil, efficiënt en energiebesparend.

LG Standard Plus.

LG Dual Inverter Compressor

LG's Dual Inverter Compressor™ lost storende geluidsproblemen op, wat resulteert in een airconditioner die sneller koelt, langer meegaat en stiller werkt.

 

Energy Saving

De inverter compressor in de airconditioner is zo ingesteld dat deze de draaisnelheid aanpast aan de temperatuur. Dit zorgt ervoor dat er geen energie wordt verspilt.

 

Fast Cooling

De LG airconditioner koelt de lucht extra snel zodat de ruimte sneller op temperatuur komt.

 

Smart ThinQ®

Controle over uw airconditioner via WiFi. Bedien uw LG airconditioner waar u ook bent.

 

Simpel en strak design met verborgen display

LG airconditioners zijn strak en modern vormgegeven. Het design is makkelijk schoon te maken en het grote verborgen display toont de ingestelde temperatuur en het energieverbruik.

 

Laag geluidsniveau 19dB(A)

LG airconditioners opereren dankzij LG's BLDC motor technologie op een uiterst laag geluidsniveau. Onnodige geluiden worden geëlimineerd waardoor de airconditioner nauwelijks te horen is.

 

Controle over uw energieverbruik

Met de LG Active Energy Control-functietoets kunt u het energieverbruik in drie opties aanpassen (80%, 60%, 40%). Met slechts één druk op de knop kunt u de koelprestaties controleren en het stroomverbruik verminderen.

 

Onmiddellijke setup Comfort Air

Deze optie zet de openingen van de airconditioner op een vooraf ingestelde positie, zodat de uitgaande lucht niet direct op de aanwezigen in de ruimte wordt gericht.

 

Filter met dubbele bescherming

Het filter met dubbele bescherming vangt stofdeeltjes van meer dan 10 ㎛ en bacteriën.

 

Automatisch reinigen

De uitgebreide automatische reinigingsfunctie verhindert de vorming van bacteriën en schimmels op de warmtewisselaar en biedt zo een aangenamere omgeving met meer comfort voor de gebruiker.

 

Draaifunctie in 4 richtingen

LG airconditioners leveren koele lucht in elke hoek van de kamer. De zwenkfunctie in 4 richtingen blaast de lucht snel en efficiënt in meerdere richtingen.

 

Jet Cool

Het geoptimaliseerde design van de luchtuitlaat biedt een krachtigere luchtstroom die de kamer snel afkoelt.

 

Blaasrichting in 6 standen

Gebruikers kunnen de richting van de schoepen kiezen uit zes vooraf ingestelde posities om te voldoen aan de exacte blaasrichting die u wenst.

 

Gold Fin™

De Gold Fin™ zorgt dat het oppervlak beter bestand is tegen corrosie en verbetert de duurzaamheid van de warmtewisselaar aanzienlijk.