Panasonic airco kopen? Dan zit u bij PhantomAirco goed!

Met een Panasonic airco met warmtepomp realiseert u een perfect klimaat in uw leef- en werkomgeving en dat heeft een positief effect op uw gezondheid en prestaties. Een constante temperatuur van 22 graden en een relatieve vochtigheid van 50% tot 60% zijn ideaal voor zowel lichaam als geest. Wat in de auto al jaren standaard is, mag in uw leef- en werkomgeving niet ontbreken! Alle Panasonic airco's die wij aanbieden kunnen zowel koelen als verwarmen, dankzij hun slimme warmtepomptechnologie. Het hele jaar door het perfecte klimaat, thuis en op kantoor. Dankzij de warmtepomptechnologie kunt u in de winter (bij)verwarmen en zo tot wel 40% energie besparen! Er zal minder aanspraak gemaakt worden op uw cv-installatie, waardoor er minder aardgas zal worden verbruikt en daarnaast zijn onze Panasonic airconditioners met warmtepomp in staat om 1kW stroomverbruik om te zetten in 4kW aan warmteafgifte. Een efficiëntie die geen enkele cv-installatie kan evenaren en dat betekent goed nieuws voor uw portemonnee en het milieu! PhantomAirco heeft een ruime keuze aan Panasonic airco's. Allemaal uitgerust met warmtepomp.

Het nieuwe Panasonic FZ-model. Compact en efficiënt.

Panasonic FZ model.

Nieuwe FZ, compact en efficiënt

  • Compact, elegant design en slechts 779mm breed
  • Schonere lucht door het PM2,5 filter
  • Super stil! Slechts 20dB(A)
  • Meer comfort met Aerowings
  • Energiezuinig: A++ energielabel
  • Optioneel: internet en voice control
  • Langere leidinglengtes
  • De units kunnen worden geïnstalleerd op R410A en R22 leidingwerk

 

Nieuw super-compact design

De nieuwe binnenunits hebben nieuwe afmetingen. Deze zijn nog maar 779mm breed, waardoor deze perfect boven een deur te plaatsen zijn.

 

PM2,5 filter

Het PM2,5 filter haalt stof, vuil en bacteriën uit de lucht. Deze fijne deeltjes zijn afkomstig van door de mens veroorzaakte vervuiling zoals verbranding van fossiele brandstoffen, industriële processen, maar ook sprays en stof die door de lucht worden meegenomen.

 

Meer comfort met Aerowings

Om het comfort te verhogen, is het nieuwe FZ-model uitgerust met Aerowings.

Superieure luchtverdeling

Aerowings bestaat uit twee onafhankelijke kleppen die meer controle geven over de verdeling van de lucht. Zonder Aerowings, met een directe luchtverdeling, blijft de airconditioning gericht één punt. Daardoor kan het koud aanvoelen, omdat er continu koude lucht wordt geblazen op hetzelfde punt.

 

Optionele WiFi module te combineren met Voice Assistant

Met de optionele WiFi module (CZ-TACG1) is het mogelijk om de unit te verbinden met de Panasonic Comfort Cloud app. Via uw smartphone is het mogelijk om tot 200 units te beheren, inzicht in het energieverbruik te krijgen en persoonlijke tijdschema's in te stellen. Daarnaast werkt de app met Google Assistant en Amazon Alexa.