TCL airco kopen? Dan zit u bij PhantomAirco goed!

Met een TCL airco met warmtepomp realiseert u een perfect klimaat in uw leef- en werkomgeving en dat heeft een positief effect op uw gezondheid en prestaties. Een constante temperatuur van 22 graden en een relatieve vochtigheid van 50% tot 60% zijn ideaal voor zowel lichaam als geest. Wat in de auto al jaren standaard is, mag in uw leef- en werkomgeving niet ontbreken! Alle TCL airco's die wij aanbieden kunnen zowel koelen als verwarmen, dankzij hun slimme warmtepomptechnologie. Het hele jaar door het perfecte klimaat, thuis en op kantoor. Dankzij de warmtepomptechnologie kunt u in de winter (bij)verwarmen en zo tot wel 40% energie besparen! Er zal minder aanspraak gemaakt worden op uw cv-installatie, waardoor er minder aardgas zal worden verbruikt en daarnaast zijn onze TCL airconditioners met warmtepomp in staat om 1kW stroomverbruik om te zetten in 4kW aan warmteafgifte. Een efficiëntie die geen enkele cv-installatie kan evenaren en dat betekent goed nieuws voor uw portemonnee en het milieu! PhantomAirco heeft een ruime keuze aan TCL airco's. Allemaal uitgerust met warmtepomp.

TCL Elite Series airconditioners. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Nieuw! TCL 12000BTU | 3,5kW airco met Quick Connect.

Het Quick Connect systeem bestaat uit een gevacumeerde koelleiding-set van 5 meter. Doordat de leidingen zijn voorzien van zogenaamde 'Quick Connect' connectoren, kan de koppeling van de binnenunit en de buitenunit plaatsvinden zonder verlies van vacuüm. Hierdoor hoeft het systeem na installatie niet meer gevacumeerd te worden. Op deze manier kunt u flink geld besparen op de installatiekosten! Let op! De ingebruikstelling van het systeem dient nog steeds uitgevoerd te worden door een F-gassen gecertificeerde installateur!

TCL Elite Series Quick Connect split wandairco | 12000 BTU | 3,5 kW | TAC-12CHSD/XA71 | Met WiFi voor bediening via uw smartphone.

 

Productinformatie:

  • Voor ruimtes tot: 120m³
  • Energielabel: A++ koelen/A+ verwarmen
  • Vermogen: 3,5 kW
  • Type: TAC-12CHSD/XA71

TCL Elite Series.

Slimme connectiviteit

Bedien de TCL airco met ingebouwde WiFi waar u ook bent, met de Intelligent AC app op uw smartphone. Deze app is verkrijgbaar in de App Store of Google Play Store.


Invertertechnologie

Invertertechnologie ontworpen door TCL voor werking op een ultra lage frequentie, zorgt voor een energiebesparing tot wel 40%!


R32 koelmiddel

TCL gebruikt milieuvriendelijk R32 koelmiddel dat warmte efficiënt transporteert en minder bijdraagt aan de opwarming van de aarde.


Sleep mode

Tijdens sleep mode wordt een zeer nauwkeurige temperatuurbuffer gehandhaafd, om zo een optimale nachtrust te creëren.


Mute mode

Tijdens mute mode werkt de TCL airco vrijwel geruisloos, zodat u zich volledig ontspannen op belangrijke zaken kunt concentreren.


I feel technologie

De ingebouwde temperatuursensor in de TCL afstandsbediening zorgt voor een zeer nauwkeurige meting van de kamertemperatuur.


4-weg luchtstroming

De TCL airco is uitgevoerd met horizontaal en verticaal bewegende kleppen, die een optimale luchtstroming door de ruimte garanderen.


Auto restart

Auto restart zorgt ervoor dat uw persoonlijke instellingen worden vastgelegd en zorgt dat de TCL airco zijn werking automatisch zal hervatten na een eventuele stroomstoring.


Digitaal display

De TCL airco heeft een ingebouwd digitaal display, waarop eventuele onregelmatigheden worden weergegeven voor snelle diagnose en eenvoudig onderhoud van het systeem.


Ideale luchtvochtigheid

De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 50% en 60%. De TCL airco richt zich op deze waarden voor gezondere lucht, betere hydratatie van de huid en gemakkelijker ademen.


Slimme luchtstroming

Innovatief ontwerp zorgt ervoor dat koele lucht naar boven wordt gericht en warme lucht naar onder wordt gericht, om zo een zeer gelijkmatige luchtverdeling te garanderen.