Betalingen in onze webshop

U kunt in onze webshop veilig betalen met iDeal, Giropay, Sofort en Bancontact. Creditcards worden ook geaccepteerd. Voor het afhandelen van de betalingen in onze webshop maken wij gebruik van het platform van Mollie.

Keurmerk webwinkel

Levering en verzendkosten airconditioners

Airconditioners worden op een pallet met DHL verzonden. De kosten hiervan zijn €35,- en worden automatisch berekend bij uw bestelling. Het is mogelijk tot maximaal 6 airconditioners op één pallet te verzenden. Bestelt u een airconditioner met toebehoren, wordt de gehele bestelling op één pallet verzonden. De levertijd bedraagt 2-3 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen kan dit afwijken. Wij stellen u hiervan tijdig op de hoogte. Zodra de bestelling gereed is om bezorgd te worden, krijgt u hiervan bericht per e-mail. De bezorgtijden zijn ma. t/m vr. tussen 8.00 en 18.00 uur. U dient aanwezig te zijn op het afleveradres, aangezien een pallet niet bij de buren wordt afgeleverd. De bestelling wordt geleverd tot aan de deur op de begane grond van uw woning of kantoor. U controleert de bestelling op schade en/of gebreken. Mocht er onverhoopt sprake zijn van schade en/of gebreken, gelieve de bestelling retour te laten nemen. Bij goedbevinden tekent u voor ontvangst.


Levering en verzendkosten airco toebehoren

Airco toebehoren worden als pakket met PostNL verzonden. De kosten hiervan zijn €9,50. Maximum gewicht 30kg. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling. De levertijd bedraagt 2-3 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen kan dit afwijken. Wij stellen u hiervan tijdig op de hoogte. Mocht u niet aanwezig zijn tijdens het bezorgmoment, wordt de bestelling de volgende werkdag opnieuw bij u aangeboden.


Garantie

Op alle airconditioners zit standaard 24 maanden garantie, mits vakkundig geïnstalleerd. Garantieclaims gelieve aan te melden via het formulier 'technische ondersteuning'.


Installeren van uw airconditioner

PhantomAirco installeert géén airconditioners! De airconditioners die wij op onze website aanbieden zijn prima zelf te plaatsen. U dient er echter rekening mee te houden dat het aansluiten van de koelleidingen en het inbedrijfstellen van de airconditioner, uitgevoerd dient te worden door een F-gassen gecertificeerde installateur.

Wat zijn F-gassen (HFK's)?

F-gassen of HFK’s zijn gefluoreerde broeikasgassen. De toename van deze broeikasgassen in de atmosfeer versterkt het zogenaamde broeikaseffect. Hierdoor wordt de aarde steeds warmer, dat een ernstige bedreiging voor het milieu vormt. F-gassen worden veel gebruikt in klimaatinstallaties en koelsystemen.

F-gassen verordening

Op dit moment is de F-gassenverordening (EU) nr. 517/2014 van kracht. Doel van de verordening is het milieu te beschermen door de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen te verminderen. De Europese F-gassenverordening geldt voor alle koudemiddelen onder de noemer “gehalogeneerde fluorkoolwaterstoffen” (HFK’s).


Technische ondersteuning

Mocht u onverhoopt een probleem hebben met een product dat u bij ons gekocht heeft, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan dan z.s.m. naar een oplossing zoeken voor het probleem.